CoroTurn 300

  1. Oldalak
  2. CoroTurn 300
image description

CoroTurn 300

A CoroTurn 300 Hatékony és kiváló minőségű esztergálás

 

 

Nagyszerű forgácskezelés és hosszú, kiszámítható éltartam

A nagy pontosságú, felső hűtőfolyadék-hozzávezetés szabályozza a forgácstörést a biztonságos megmunkálás érdekében, míg az alsó hozzávezetés a hőmérsékletet szabályozza a hosszú és kiszámítható éltartam érdekében. A hűtőközeg a felületi minőségre is pozitív hatással van.

 

Kiváló minőségű felületek

A legkiválóbb felületi minőség elérésének elengedhetetlen feltétele, hogy a forgácsolóerők ne okozhassák a lapka mikromozgásait a fészekben. A befogó és a lapka közötti iLock™ csatlakozót ezen probléma áthidalására fejlesztettük ki.

 

Egyszerű szerszámcsere a maximalizált termelési idő érdekében

A Coromant Capto® csatlakozó, illetve a QS™ szárak gyors szerszámcserét és a hűtőközeg vezetékének könnyű csatlakoztatását teszik lehetővé, így maximalizálva a termelési hatékonyságot.

 

Találja meg a kívánt szerszámot, és vásárolja meg

Alkalmazási terület

Külső műveletek

  • Hossz- és homlokesztergálás​
  • Simítástól a közepes műveletekig
  • Géptípusok: esztergaközpontok és multitask gépek

 

  • Acél

Termékválaszték

Coromant Capto® 
C4, C5, C6 méretű szerszámbefogók

QS™ szárak 
Méretek: 2020, 2525, 12(3/4”), 16 (1")

Nyolcélű lapkák 
Minőségek: GC4325, GC4315
Geometriák: -L4, -M5
Lapkaalak: 80 fokos sarok

 

 

 

 

 

 

Nyolcélű megoldás


A CoroTurn 300 nyolcélű lapkái jó hőátadást biztosítanak a kiszámítható teljesítmény és kopás érdekében. A több él kevesebb lapkát jelent, azaz a készlet hatékonyabb kordában tartását. A geometriákat a kiváló forgácstöréshez terveztük az adott alkalmazási területeken. Végül, de nem utolsó sorban: a nyolcélű lapkakialakítás kevesebb keményfémet jelent élenként, azaz kevesebb újrahasznosítandó és hulladékanyagot. Mindez előnyös önnek és a környezetnek is.

 

 

Újdonságok

Bemutató: Esztergálás a CoroTurn 300-zal

Tekintse meg a CoroTurn szerszámot homlok- és hosszanti esztergálási műveletekben, és hogy mit eredményez mind a nyolc él használata.

Ismerje meg a CoroTurn 300-at

Tekintse meg ebben az animációban a lapkacsere, a hűtőközeg csatlakoztatásának műveletét és az egyéb fontos tudnivalókat a CoroTurn 300 szerszámmal kapcsolatban.

A CoroTurn 300 használata

Ismerjen meg a használattal kapcsolatos utasításokat, javaslatokat, és tudja meg, hogyan maximalizálhatja a hűtőközeg hatását.