új GC1130

  1. Oldalak
  2. új GC1130
image description

új GC1130

A minőség innováció ötvözése a kiemelkedő szerszámozással

 

 A szerszámteljesítmény tekintetében drámai javulást hozó új GC1130 minőség most számos lapkaméretben érhető el több acélmarási koncepcióhoz, bevezetve a Zertivo™ technológiai innovációt a derékszögű vállmarásba és az élletörésbe.

GC1130

 

​A simítástól a könnyű nagyolásig terjedő alkalmazásokhoz válassza a GC1130 acélmarási lapkaminőséget, amely verhetetlen forgácsolóél-biztonságot nyújt. Ezt a rendkívül megbízható lapkaminőséget különféle megmunkálási körülményekhez tervezték, és felülmúlhatatlan teljesítményre képes különböző alkatrészalakzatok esetén. A GC1130 hosszú lapka- és szerszám-éltartamot kínál, ezzel biztosítva a kiszámítható és megbízható marási folyamatot.

 

Előnyök

  • Hosszú és kiszámítható lapka- és szerszáméltartam és biztonságos megmunkálás.
  • Nagy fémeltávolítási sebesség és magasfokú megbízhatóság még kihívást jelentő körülmények között is, mint a komplex szerszámutak vagy a mély üregek.
  • Nagyszerű teljesítmény száraz és nedves megmunkálás esetén is

 

 

 

A GC1130 lapkaminőség optimális teljesítményt nyújt acélmarásban bármilyen körülmények között
A Zertivo™ (egy egyedi PVD-gyártási technológia) révén a GC1130 képes javítani a marási folyamatok kiszámíthatóságán és megbízhatóságán.

A GC1130 titka

A Zertivo technológia erősíti minden egyes minőség saját, egyedi előnyeit, és ezáltal hosszú éltartamot és biztonságos megmunkálást eredményez.

További információk

Megmunkálási eredmények

A GC1130 lapkaminőség javított tulajdonságait nagyszámú, az ügyfelek műhelyeiben végrehajtott teszt igazolja.

Tekintsen meg néhány eredményt

GC1130 acélmarási minőség

Részletes információkat tudhat meg a GC1130 lapkaminőség számos felhasználási módjával kapcsolatban.

Brosúra letöltése és megtekintése

​Találja meg az Önnek megfelelő minőséget

 

Acél lapkaminőség-választékunk különféle megmunkálási körülményekhez kialakított CVD és PVD bevonatos lapkaminőségekből áll. Az alábbi információk alapján eldöntheti, hogy melyik a megfelelő minőség az Ön számára. 

 

GC1130

 

Egy kemény PVD bevonatos Zertivo-minőség (vékony bevonat) különféle alkalmazásokhoz. Alkalmas simítástól az enyhe nagyolásig terjedő műveletekhez átlagos stabilitás mellett száraz és nedves körülmények között. Jó választás komplex szerszámutakhoz, tapadós anyagokhoz és nedves körülményekhez.

 

GC4230

 

Egy közepesen kemény CVD bevonatos minőség (közepes vastagságú bevonat), amelyet átlagos forgácsolási feltételek mellett, illetve száraz vagy nedves körülmények között végzett, a közepestől a nagyoló marásig terjedő alkalmazásokhoz terveztek.

 

 

CoroMill 390 - Sokoldalú derékszögű sarokmaró és mélyítő szerszámok vegyes gyártáshoz

CoroMill 490 - Az első számú választás általános és ismételt derékszögű sarokmaráshoz

CoroMill 495 - Sokoldalú élletörő maró

CoroMill QD - Mély, keskeny beszúrás és leszúrás

 

Teljes választék megtekintése

 

CoroMill 300 - Profil- és homlokmaró szerszámok stabil körülmények között végzett, a nagyolástól az elősimításig terjedő műveletekhez

CoroMill 331 - ;">Kiváló minőségű beszúrás és leszúrás

CoroMill 345 - Első számú választás a homlokmaró szerszámok között a nagy termelékenységhez

CoroMill 390 - Sokoldalú derékszögű sarokmaró és mélyítő szerszámok vegyes gyártáshoz

CoroMill 490 - Az első számú választás általános és ismételt derékszögű sarokmaráshoz

 

Teljes választék megtekintése

GC4240

 

Egy szívós CVD bevonatos minőség (közepes vastagságú bevonat), amely tökéletesen megfelelő a szívósságot igénylő, száraz vagy nedves körülmények között végzett, a közepestől a nagyoló marásig terjedő alkalmazásokhoz.

 

GC4220

 

Egy kemény CVD bevonatos minőség (vastag bevonat), amely megfelelő a nagy forgácsolási sebességekkel, jó stabilitás mellett, száraz körülmények között végzett, a közepestől a nagyoló marásig terjedő alkalmazásokhoz.